گروه واکنش هماهنگ رخداد نام دیگر گروه‌ CERT بوده و به گروهی اطلاق می‌گردد که علاوه بر پاسخگویی به کلیه رخدادهای صورت گرفته در فضای تولید و تبادل اطلاعات یک سازمان، وظیفه هماهنگی با مرکز مدیریت، امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه‌ای و کمک‌رسانی در جهت افزایش سرعت تشخیص، تحلیل، کاهش اثر، رفع یا جلوگیری از گسترش رخدادهای احتمالی را بر عهده دارد.

به طور کلی، ایجاد مراکز CERT در سازمان­ ها و نظام ­های کسب و کاری، باعث افزایش سرعت تشخیص و واکنش نسبت به وقایع امنیتی می­شود که این امر دارای مزایای متعددی برای سازمان می­ باشد. از مهم ­ترین مزایای ایجاد مراکز CERT در یک سازمان، می­توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • تصویرسازی کامل از وضعیت امنیت سازمان
  • کمینه کردن و کنترل خسارات ناشی از مخاطرات امنیتی
  • برقراری ارتباط بین حوادث امنیتی و فراهم نمودن راهکارهای مناسب جهت ترمیم
  • ایجاد منبع داده های معتبر از مخاطرات امنیتی و ارائه راهکار جهت جلوگیری از رخدادهای آتی
  • افزایش چشم گیر آمادگی سازمان به جهت تشخیص و مقابله با مخاطرات امنیتی
  • افزایش آگاهی و بینش جامع سازمانی در رابطه با رخدادهای مرتبط با امنیت

رویکرد شرکت فناوران عصر شبکه پاسارگاد، در انجام پروژه­ های فناوری اطلاعات در تمامی حوزه­ های فنی، مبنی بر ایجاد متدولوژی­ های یکپارچه و ماژولار است. این متدولوژی­ ها بر مهندسی­ سازی رفتار یک سیستم جامع، در چرخه­ های عمر سیستم تأکید دارند.

پروژه­ هایی که در زمینه مراکز گروه واکنش هماهنگ رخداد (CERT) نیز انجام می­ شوند، از این قاعده مستثنا نیستند و رویکرد کلان شرکت در رابطه با این پروژه­ ها به همین صورت است.

بدین ترتیب، با اتکا بر چنین رویکردی، شرکت به این توانایی دست یافته است، تا راهکارهای جامع را به طور کامل، از ابتدا تعریف نموده، آن را طراحی و پیاده سازی نماید و پس از آن به بهینه­ سازی و پشتیبانی راهکارها بپردازد.

همچنین، با استفاده از چنین رویکردی، شرکت به این توانایی نیز دست یافته است، تا به اقتضا بر شرایط پروژه، هر کدام از فازها و مراحل یک پروژه را به تنهایی، بدون این­که در سایر فازها و مراحل درگیر باشد، با اخذ ورودی­ های اطلاعاتی لازم از فعالیت­ های انجام شده پیشین و ارائه خروجی­ های اطلاعاتی لازم به جهت ادامه کار توسط تیم فنی دیگر، انجام دهد.

استفاده از این چنین رویکرد مشترکی، در تناقض با نیازمندی­ ها و فعالیت ­های فنی پروژه از دیدگاه فاز­های کلان نبوده و تفاوت­ های تکنولوژیک و فنی پروژه­ هایی که در این حوزه (حوزه مراکز گروه واکنش هماهنگ رخداد (CERT)) انجام می­ پذیرند، تنها بر روی فعالیت­ های درون فازهای مختلف تأثیرگذار خواهند بود، نه در متدولوژی و رویکرد کلان انجام پروژه.

در این خصوص، به جهت کسب اطلاعات بیش­تر در رابطه با نحوه فعالیت­ ها و خدمات شرکت فناوران عصر شبکه پاسارگاد، در حوزه پروژه ­های مراکز گروه واکنش هماهنگ رخداد (CERT) می­ توانید بر روی لینک­ های زیر کلیک نمایید.

امکان سنجی و نیازسنجی گروه واکنش هماهنگ رخداد (CERT)

تحلیل و آنالیز گروه واکنش هماهنگ رخداد (CERT)

طراحی تحلیل و آنالیز گروه واکنش هماهنگ رخداد (CERT)

اجرا و پیاده سازی گروه واکنش هماهنگ رخداد (CERT)

مهندسی مجدد و بهینه سازی گروه واکنش هماهنگ رخداد (CERT)

مشاوره و نظارت گروه واکنش هماهنگ رخداد (CERT)

نگهداری، پشتیبانی و راهبری گروه واکنش هماهنگ رخداد (CERT)