مطابق ابلاغیه مقام عالی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به کلیه دستگاه‌های اجرایی، لازم است همه وزارتخانه ها، سازمان‌ها و شرکت‌های دولتی و خصوصی طوری برنامه ریزی نمایند که زیرساخت و سامانه های تحت شبکه خود را حداکثر تا چند سال آینده به پروتکل IPv6 مجهز نمایند.از طرفی بر اساس اعلان سازمان‌های بین‌المللی از جمله سازمان منابع شبکه (NRO) منابع موجود در اینترنت نسخه 4 رو به اتمام بوده و دست اندر کاران شبکه‌ها و سایر تأمین کنندگان سرویس، دیگر قادر به گسترش شبکه خود با منابع موجود نخواهند بود.

هم اکنون کشور ما در حال توسعه زیرساخت‌های ارتباطی فناوری اطلاعات است و از طرفی اکثر کشورهای جهان با شتاب به سمت استفاده از پروتکل اینترنت نسخه 6 که دارای امنیت بیشتر، کیفیت بالاتر، تحرک پذیری بیشتر، پیکربندی خودکار و آسان‌تر می‌باشد، حرکت می‌کنند. بنابراین استفاده از امکانات پروتکل اینترنت نسخه 6 و انجام راهکار های مرتبط آن یک ضرورت اجتناب ناپذیر جهت توسعه فناوری اطلاعات در کشور است.

برای بهره گیری از سرویس‌های شبکه ارتباطی و گسترش فناوری اطلاعات در وزارتخانه ها، سازمان‌ها و شرکت‌های دولتی و خصوصی و به منظور کاهش شکاف دیجیتالی (Digital divide) ، حرکت به سمت گذر از IPv4 به IPv6 از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.

مهاجرت از IPv4 به IPv6

در این راستا تیم فنی شرکت فناوران عصر شبکه پاسارگاد, با بهره‌‌گیری از توان بالای تیم فنی، تجارب کاری در پروژه‌های ملی و دارا بودن مدارک تخصصی بین ­المللی مرتبط در این حوزه، از ظرفیت مناسبی جهت ارائه خدمات تخصصی در راستای تدوین استراتژی گذر از IPv4 به IPv6 در سطوح مختلف را دارا می باشد.

با پیش­رفت و گسترش تکنولوژیک دنیای فناوری اطلاعات، یکی از حوزه­ هایی که همواره تحت تأثیر این پیشرفت ­ها بوده است حوزه مراکز داده می­ باشد. به جهت تحت پوشش قرار دادن نیازمندی­ های زیرساخت ­های فناوری اطلاعات نوین امروزی، به طور میانگین هر 10 الی 15 سال یکبار، زیرساخت­ های فعال و غیر فعال مراکز داده به طور اساسی مورد تغییر قرار خواهند گرفت. در بسیاری از مواقع، این تغییرات به حدی اساسی و بنیادی است، که سازمان­ ها و ارگان­ ها اقدام به ایجاد مرکز داده ­ای جدید می­ نمایند. در چنین شرایطی، یکی از مهم ­ترین چالش­ های پیش رو، مهاجرت از مرکز داده قدیمی به مرکز داده جدید، به گونه­ ای است که کمترین اختلالات در سرویس­ های قابل ارائه توسط مرکز داده رخ دهد.

در این خصوص، شرکت فناوران عصر شبکه پاسارگاد، این توانمندی را داراست تا عملیات مهاجرت از مرکز داده قدیمی به مرکز داده جدید را در قالب فازهای پنج­گانه و بدون مدت زمان قطعی (Zero Down-Time) انجام دهد.

مهاجرت مرکز داده

در این راستا، فعالیت­ های مهاجرت مرکز داده در قالب فازهای زیر انجام می­ پذیرد:

  • شناخت وضعیت موجود: در این مرحله اطلاعات مورد نیاز به جهت تدوین طرح مهاجرت، از وضعیت موجود مراکز داده قدیمی و جدید، و همچنین درخواست­ ها و نیازمندی­ های کارفرما، به همراه خصوصیات مورد انتظار در مرکز داده جدید مورد شناسایی و بررسی قرار می­ گیرد.
  • تدوین پیش ­نیازهای مهاجرت: در این مرحله، با توجه به اطلاعات به دست آمده از فاز قبلی، ملزومات مورد نیاز به جهت آغاز عملیات اجرایی مهاجرت، به طور دقیق و شفاف بیان می­ شود. با توجه به ماهیت این دسته از فعالیت­ ها، پیشنهاد می­ گردد تا پس از نهایی شدن پیش­ نیازهای مهاجرت، انجام فعالیت­ های لازم به جهت تحت پوشش قرار دادن این پیش­ نیازها توسط کارفرمای محترم انجام گردد، ولیکن شرکت انعطاف کامل به جهت همکاری در برقراری این ملزومات را مطابق با درخواست و صلاحدید کارفرما دارا می­ باشد. از جمله مهم­ ترین این ملزومات می­ توان به آماده­ سازی بستر فیزیکی، آماده­ سازی اتصالات، ارتباطات و لینک­ های مخابراتی، پیکربندی­ های اولیه تجهیزات زیرساختی و… اشاره نمود.
  • ارائه طرح و تدوین برنامه اجرای مهاجرت و زیرفازهای اجرایی: پس از به اتمام رسیدن مراحل قبل، طرحی مستند، مطابق با خصوصیات و ویژگی­ های بومی نیازمندی­ های کسب و کاری و فنی کارفرما در حوزه مراکز داده قدیمی و جدید، که شامل مراحل دقیق انجام فعالیت­ های مهاجرت و نتیجه و اثر هر کدام از فعالیت­ ها است، به همراه برنامه زمانی دقیق، اولویت­ بندی فعالیت­ ها و تأثیرات موفق و یا عدم موفق انجام شدن هر کدام از فعالیت­ ها، به کارفرمای محترم ارائه می­ گردد. لازم به ذکر است، با توجه به خصوصیات و ماهیت­ های بومی نیازمندی­ های کسب و کاری کارفرما و همچنین خصوصیات و ماهیت­ های بومی فنی زیرساخت فناوری اطلاعات کارفرما، فعالیت ­های قابل اجرا، در زیر فازهایی مرتبط با یکدیگر شکسته خواهند شد.لازم به ذکر است که در این طرح، با توجه به وجود حساسیت­ های بالا در مهاجرت مرکز داده، به طور مفصل به دستور العمل­ های لازم به جهت بازگشت به عقب و کمینه نمودن تأثیرات منفی، پرداخته خواهد شد.
  • انجام عملیات مهاجرت: در این مرحله، مطابق با طراحی انجام شده، فعالیت­ های مهاجرت، انجام خواهند پذیرفت. این فعالیت­ ها مطابق با طراحی ارائه شده، بدون اختلال در سرویس­ ها (Zero Down-Time) و تنها در برخی از موارد خاص با کمترین میزان اختلال ممکن، همراه خواهد بود.
  • عملیات پس از مهاجرت: در این مرحله، پس از این­که عملیات مهاجرت با موفقیت به اتمام رسید و مرکز داده جدید زیر بار قرار گرفت، فعالیت­ های انتهایی مهاجرت انجام خواهند پذیرفت. از اهم این فعالیت­ ها می­ توان به ارائه گزارش عملیات اجرایی مهاجرت، بررسی مجدد و حصول اطمینان از صحت جزء به جزء فعالیت­ های Migration، حذف پیکربندی های اضافه­ ای که به دلیل مهاجرت مرکز داده اضافه گردیده­ اند، تحویل بخش­ های مختلف به کارفرما، ارائه پیشنهاد به جهت نگهداری از مرکز داده و… اشاره نمود.

مشاوره و امکانسنجی اولیه رایگان

یکی از فعالیت­ های جدی شرکت، در راستای بازاریابی و اخذ پروژه های فناوری اطلاعات، ارائه مشاوره و امکان سنجی اولیه در تمامی حوزه‌های فعالیتی شرکت می ­باشد. در این خصوص، پس از اعلام درخواست کارفرمایان و همچنین، هماهنگی­ های اولیه، جلسه ­ای با نمایندگان تیم کارفرما برگزار خواهد شد. در رابطه با محتویات و دستور جلسه، شرکت فناوران عصر شبکه پاسارگاد، انعطاف کامل را دارا می ­باشد و مطابق با صلاحدید کارفرما، و همچنین مطابق با دستور جلسه تعیین شده، بهترین کارشناسان خود را به محل برگزاری جلسه (محل کارفرما و یا دفتر شرکت) اعزام می دارد.

مشاوره و امکانسنجی اولیه رایگان

 

ضمانتنامه LoM Guaranty

در اجرای بسیاری از طرح ­های زیرساختی در حوزه ­های مختلف فناوری اطلاعات، یکی از گام ­های نخستین، خرید و تأمین تجهیزات مورد نیاز می ­باشد. در دو دهه اخیر، افزایش پیچیدگی ­های تکنولوژیک و پیش­رفت­ های حاصل شده در این خصوص، باعث شده است تا سازمان­ ها به جهت تهیه لیست خرید تجهیزات با چالش­ های زیادی روبه رو باشند، چرا که حصول اطمینان از سازگاری تجهیزات و قطعات با یکدیگر، نیازمند پایه ­های اطلاعاتی و دانشی خاصی می­ باشد. این امر به خصوص در شرایطی که تجهیزات مورد خرید از حجم و قیمت بالایی برخوردار است به شدت مشهود خواهد بود.

به طور معمول و به خصوص در کشور ما، در تهیه لیست­ های خرید تجهیزات (LoM) اشتباهاتی صورت می­ پذیرد که باعث بروز مشکلات عمده ­ای مانند لغو شدن مناقصات، خرید اقلام اشتباه، و در نتیجه خسارت­ های مالی کم و زیادی می­ شود. این اشتباهات به صورت معمول عبارتند از ناسازگاری بین قطعات جانبی و تجهیزات اصلی، مشکلات مربوط به Licenseهای مورد نیاز، عدم پشتیبانی از Featureهای مورد نیاز، مشخص نشدن قطعات Included و…

در این راستا، یکی از خدمات خاص قابل ارائه توسط شرکت فناوران عصر شبکه پاسارگاد، ارائه ضمانتنامه خرید تجهیزات، است. در این خصوص، LoM نهایی شده توسط کارفرما و یا مشاورین کارفرما، دریافت خواهد شد، و با توجه به نیازمندی­ های تکنولوژیک کارفرما و همچنین سازگاری تجهیزات و قطعات با یکدیگر، به طور دقیق، مورد آنالیز و بررسی قرار می­ گیرد.

در انتها نیز، پس از رفع مشکلات احتمالی و اعمال بازبینی ­های لازم، LoM تصحیح شده، به همراه مستندی مربوط به مشکلات موجود، تغییرات اعمال شده در LoM، ضرورت اعمال تغییرات و… به کارفرما ارائه خواهد گردید.

اخذ خطوط مخابراتی

با توجه به محدودیت ­های موجود در کشور در رابطه با ظرفیت­ های انتقال اطلاعات، سرویس­ دهی نامناسب ارائه دهندگان سرویس دولتی و خصوصی، همواره یکی از دغدغه‌های سازمان ­ها و شرکت ­های بزرگ، به خصوص در سطح شبکه­ های WAN، انتخاب و تأمین خطوط مخابراتی است. از اهم چالش­ های موجود در این راستا، می­ توان به انتخاب مناسب­ ترین لینک ­های مخابراتی از لحاظ کیفیت ارتباطی (منظور از کیفیت، سطح پارامترهای کلیدی مانند Delay، jitter، Latency، Packet Loss، میزان انحراف از پهنای باند نامی و… می ­باشد)، تعیین پهنای باند مورد نیاز، انتخاب بستر ارتباطی (فیبر نوری، زوج سیم مسی، بی­سیم و…)، تحت پوشش قرار دادن نیازمندی ­های ارتباطی سازمان از لحاظ پارامترهای کیفی، افزایش به صرفگی اقتصادی، محدوده انتقال ترافیک (داخل استانی، کشوری و…)، پیچیدگی و سربار زیاد به جهت طی نمودن روال­ ها و فرایندهای اخذ لینک، تعیین Modem/Media Convertorهای مناسب و… می ­باشد.

در این راستا، شرکت فناوران عصر شبکه پاسارگاد، با کسب تجربه زیاد در خصوص اخذ خطوط مخابراتی، مطلع بودن از شرایط بومی ارائه دهندگان سرویس داخلی، توانمندی‌ها، سیاست­ ها و محدودیت ­های آن­ها، توانایی ارائه خدمات مشاوره­ ای به جهت انتخاب مناسب ­ترین بسترهای ارتباطی، ملاحظات اخذ خطوط، ملزومات نگهداری از این بسترها را دارا می­باشد. همچنین شرکت، توانایی انجام اقدامات و فعالیت­ های لازم به جهت اخذ و تحویل خطوط مخابراتی به کارفرما و همچنین تست و آزمایش آن و همچنین انجام اقدامات لازم به جهت رفع عیب خطوط مخابراتی را دارا می­ باشد.

شایان به ذکر است که در خصوص فعالیت­ های اجرایی مربوط به اخذ خطوط و لینک­ های مخابراتی، با توجه به ارتباطاتی که شرکت، با ارائه دهندگان سرویس داخلی، در خلال پروژه­ های مختلف خود ایجاد نموده است، شرکت این توانایی را دارد تا فرایندهای اخذ لینک­ های مخابراتی را با سرعت و کیفیت بالاتری و همچنین با مشکلات کمتری طی نماید.

اندازه گیری و تحلیل پارامترهای کیفی لینک های ارتباطی

با توجه به گسترش پیچیدگی ­های دنیای امروز فناوری اطلاعات و همچنین افزایش حساسیت­ ها و نیازمندی ­های کاربری ­ها و Applicationهای روز زیرساختی، همواره یکی از دغدغه‌های سازمان­ها و شرکت­ها، حصول اطمینان از برخورداری لینک­ های ارتباطی از کیفیت مورد نیاز و مورد انتظار است. نیازمندی­ های شرکت­ ها و سازمان ­ها در این زمینه، به طور کلی، به دسته ­های زیر تقسیم­ بندی می ­گردد:

  • حصول اطمینان از این­که ارائه دهنده سرویس به SLA قرارداد شده پایبند است
  • حصول اطمینان از پایداری کیفی لینک­ های ارتباطی
  • اولویت­ بندی کیفی لینک­ های ارتباطی به جهت اتکا بر لینک ­های خاص در صورت وجود افزونگی در سطح لینک­های ارتباطی
  • تحلیل و آنالیز و تعیین دقیق نیازمندی­ های مربوط به پارامترهای کیفی لینک­ های ارتباطی (پارامترهای کلیدی مانند Delay، jitter، Latency، Packet Loss، پهنای باند، میزان انحراف از پهنای باند نامی و…)
  • عدم وجود اطلاعات کافی در خصوص ظرفیت­ های موجود (پهنای باند و سایر پارامترهای کلیدی) و نیازمندی ­های موجود در طرح­ های توسعه ­ای

به جهت تحت پوشش قرار دادن این گونه از نیازمندی­ ها، شرکت فناوران عصر شبکه پاسارگاد، خدمات گوناگونی را مطابق با نیازمندی­ های کارفرما در شرایط مختلف ارائه می ­نماید. در این خدمات، پارامترهای مختلف کیفی لینک ­های ارتباطی، در محیط­های عملیاتی و با استفاده از ابزارهای خاص اندازه­ گیری می­ شوند. پارامترهای اندازه­ گیری، می­ توانند مطابق با صلاحدید کارفرما تمامی پارامترهای کلیدی و غیر کلیدی ممکن، به جهت ایجاد پایگاه ­های دانشی در این حوزه را شامل شوند و یا به صورت موردی و متناسب با صلاحدید و نیازمندی­ های کارفرما، پارامترهای خاصی را شامل گردند.

پس از انجام تست­ های لازم، خروجی­ هایی که به کارفرما ارائه خواهد گردید، شامل اطلاعات خام به دست آمده از ابزارهای اندازه ­گیری، گزارشات تحلیلی متناسب با درخواست ­ها و نیازمندی ­های کارفرما و همچنین راهکارهای پیشنهادی به جهت بهینه­ سازی بستر ارتباطی متناسب با نیازمندی­ های کارفرما و سایر موارد خواهد بود.

تدوین روال های تست و تحویل و نگهداری زیرساخت غیر فعال مرکز داده

با توجه به پیچیدگی ­های گسترده زیرساخت غیر فعال مراکز داده و روند رو به گسترش این پیچیدگی ­ها با ظهور مجموعه فناوری­ های مراکز داده سبز، در کنار انجام فعالیت­های سنتی مانند طراحی، پیاده­ سازی و نگهداری زیرساخت غیر فعال، پیروی از راهکارهای نوین مدیریتی-فنی، می­ تواند باعث افزایش سلامت و صحت عملکردی اجزا و بخش­ های مختلف مرکز داده گردد. در این راستا می­ توان این نوع فعالیت ­ها را که ماهیتی پیش­گیرانه به جهت افزایش بهره­ وری و کارایی زیرساخت غیرفعال مرکز داده دارند، به سه دسته کلی تقسیم نمود.

مرحله اول، فاز پیش­ راه اندازی است که عبارت است از کلیه اقدامات مربوط به تهیه و آماده سازی کارگاه‌ها، پرسنل، تجهیزات و اجزای مرکز داده جهت نصب تجهیزات و انجام تست های مربوطه. هدف از انجام تست ­های پیش ­راه ­اندازی، حصول اطمینان از آمادگی تجهیزات، به جهت انجام عملیات راه اندازی می­ باشد. تست­ های فاز پیش­ راه­ اندازی، شامل تست­ هایی هستند که بر روی هر کدام از تجهیزات انجام می­ شوند و از صحت عملکرد هر کدام از تجهیزات اطمینان حاصل می­ نمایند. شایان ذکر است نتیجه تست‌های اولیه انجام شده در کارخانه‌ها (FAT) و شرکت‌های سازنده تجهیزات در این فاز جمع آوری خواهد گردید. همچنین در این فاز، نیاز است تا قالب فرم‌های بررسی، تست و اعلام خرابی، قالب گزارشات، روال تحویل اقلام و تجهیزات و قالب گزارشات اعلام خرابی تهیه و مستند گردیده باشد.

مرحله دوم، فاز راه اندازی است که عبارت است از نصب تجهیزات و اجزای مرکز داده، انجام تنظیمات و درجه­ بندی ­های لازم، تست عملکردی هر کدام از تجهیزات و اجزا و سپس هر بخش (زیرسیستم) که در محل سایت انجام می ­پذیرد، تا از صحت عملکرد آن­ها اطمینان حاصل شود. همچنین در مرحله آخر از فاز تست، سیستم (مرکز داده) به صورت کامل بدون این که به محیط بیرون سرویسی ارائه دهد، زیر بار قرار خواهد گرفت. در این بخش گزارشات مربوط به نصب، تنظیم، تست و بررسی وضعیت تجهیزات به عنوان گزارشات مرجع سطح سوم تهیه و طبقه بندی خواهد گردید. تست­های راه­ اندازی، بخشی از فاز پیاده­ سازی می ­باشند که این تست ­ها پس از تحویل و نصب زیرساخت فیزیکی و پس از راه اندازی زیرسیستم­ های زیرساخت فیزیکی انجام می ­شوند. با توجه به این موضوع که خروجی حاصل از این فاز دارای اهمیت بسیاری می‌باشد، نتیجه تست‌ها و اطلاعات کسب شده در طول فاز راه اندازی می‌بایست مستند گشته و نگهداری گردند. این مستندات می‌بایست بر اساس قوانین و نیاز سازمان بهره بردار ایجاد و نگهداری گردند تا قابلیت استفاده از آن­ها در فازهای مختلف چرخه حیات مرکز داده برای سازمان بهره­بردار وجود داشته باشد.

مرحله سوم، فاز نگهداری است. هدف اصلی از فاز نگهداری مرکز داده، افزایش درسترس­ پذیری مرکز داده می­ باشد. عملیات مربوط به نگهداری مرکز داده می­ بایست در دو حوزه واکنشی و پیش­گیرانه انجام شوند. مهم­ترین بخش در انجام عملیات نگه­داری به صورت ساخت‌یافته، تدوین یک طرح جامع و یکپارچه، شامل دستورالعمل ­ها و روال­ های انجام فعالیت­ ها می­ باشد. در تدوین این طرح، می ­بایست ملاحظات زیر در نظر گرفته شوند:

  •   مشخص نمودن دوره زمانی و ساختار شکست فعالیت ­ها
  • تعیین اجزای یدکی که در صورت نیاز، تعویض آن­ها می ­بایست به سرعت انجام پذیرد  
  •   مشخص نمودن فعالیت­ هایی که توسط نیروهای انسانی درون­ سازمانی انجام می­ شوند و فعالیت ­هایی که توسط نیروهای پیمانکاری انجام می ­شوند
  •   برقراری تعامل بین نیروهای درون­ سازمانی و برون ­سازمانی، به گونه ­ای که تمامی نیازمندی­ های نگهداری مرکز داده تحت پوشش قرار داده شود و اطلاعات مورد نیاز بین نیروهای درون­ سازمانی و برون ­سازمانی، انتقال یابد.
  •   تعیین نیازمندی ­های دانشی و آموزشی نیروهای انسانی درون­ سازمانی
  •   تعیین فعالیت­ هایی که بر عهده تأمین کنندگان تجهیزات می­ باشد مانند تعویض اجزا و قطعات طبق گارانتی
  •   دست یابی به اطلاعات مورد نیاز که در همین فاز و فازهای قبلی جمع ­آوری و مستندسازی شده است
  •   تعیین نقش ­های مورد نیاز به تفکیک سیستم ­ها، زیرسیستم ­ها و اجزا
  •   ارزیابی و بهینه ­سازی طرح جامع و یکپارچه نگهداری

یکی از بخش­ های مهم در نگهداری زیرساخت غیر فعال مراکز داده به صورت ساخت یافته، ارزیابی مستمر و دوره ­ای تجهیزات و اجزای زیرسیستم ­ها می باشد. در این راستا، نتایج ارزیابی ­ها و بازرسی ها می بایست در قالب های از پیش تعیین شده مستند و گزارش شوند.

بهینه سازی معماری سرویس (مبتنی بر فناوری Cloud Computing)

بهینه سازی معماری سرویس مبتنی بر فناوری رایانش ابری (Cloud Computing) یکی دیگر از خدمات تخصصی قابل ارائه توسط شرکت فناوران عصر شبکه پاسارگاد می باشد. در این راستا تیم فنی شرکت، با بهره مندی از دانش فنی بالا (در حوزه هایی مانند: مراکز داده نسل جدید مبتنی بر ساختار VMDC ، VMware vcloud networking ، MSDC و …) و تجارب کاری در پروژه های ملی، آمادگی ارائه خدمات تخصصی بهینه سازی معماری سرویس های سازمانی مبتنی بر فناوری رایانش ابری را دارا می باشد.

بهینه سازی معماری سرویس (مبتنی بر فناوری Cloud Computing)

در این راستا رویکرد اصلی شرکت جهت ارائه این سرویس را می­توان در 4 فاز خلاصه نمود:

فاز اول: عبارت است از تثبیت و تجمیع دارایی ­ها و منابع در مرکز داده سازمان. در این فاز, نسبت به منابع گسترش یافته مرکز داده, کنترل به دست می­ آید. هدف از این فاز, ایجاد بلوک­های استاندارد شده در مرکز داده سازمان به جهت محدود نمودن هزینه­ های مرکز داده و افزایش بهره­ وری می­باشد

فاز دوم: فاز دوم الگوسازی است. در این راستا, عملیات لازم به جهت ایجاد الگویی یکپارچه نسبت به منابع مورد نیاز با توجه به سرویس­ های درحال ارائه ایجاد می­ گردد. این فاز با استفاده از فناوری­ های مجازی­ سازی, تجمیع منابع سیستمی و به اشتراک گذاردن آن­ها در سطح سازمان, و در نتیجه الگوسازی, میسر می­ گردد. در این فاز, فناوری ­های مورد استفاده در مراکز داده, با استفاده از راهکارهای مجازی ­سازی در بخش­ های شبکه, ذخیره ­سازی و سرورها تکامل و گسترش می­ یابند.

فاز سوم: فاز سوم, خودکارسازی است. در این فاز با تمرکز بر بخش­ های مجازی, سرویس ­ها تثبیت می ­شوند و به صورت خودکار گسترش می­ یابند و برای ارائه آماده می­ گردند. در این بخش, معماری­ های رایانش یکپارچه در بلوک­ های مختلف مرکز داده راه­ اندازی می ­شوند. هدف از این فاز, علاوه بر کاهش هزینه­ ها، ساده ­سازی و افزایش مدیریت­ پذیری مرکز داده می­ باشد تا از طریق یکپارچه ­سازی فناوری­ ها, سرعت تعاملات و تراکنشات نظام کسب و کار افزایش یابد. رایانش یکپارچه, تمامی بخش ­های مختلف مرکز داده را به وسیله یک معماری یکپارچه شده, مجازی­ سازی می­ نماید.

فاز چهارم: فاز چهارم, ایجاد رایانش ابری در سطح Enterprise می­ باشد. در این فاز, رایانش ابری, به صورت واقعی راه ­اندازی می­ گردد. با استفاده از زیرساخت­ هایی که در فازهای قبلی بنا نهاده شده است, سرویس­ های IT به وسیله رایانش ابری ارائه می ­شوند. در این مرحله, سازمان­ ها با استفاده از فناوری ­های تجهیزات یکپارچه و رایانش یکپارچه به عنوان معماری ­های پایه ­ای, می­ توانند ابرهای عمومی و خصوصی ایجاد نمایند.

تأمین Cisco IOS

شرکت فناوران عصر شبکه پاسارگاد، با انعقاد تفاهم نامه های همکاری با تعدادی از شرکت های طراز اول اروپایی و آسیایی (Cisco Gold Partners)، از توان بالایی در ارائه خدمات ویژه و منحصر به فرد، در حوزه تخصصی راهکارها، فناوری ها و محصولات شرکت Cisco بهره مند می باشد. در این راستا ، این شرکت، خدمتی نوین در صنعت IT کشور را با بالاترین کیفیت ارائه می نماید.

 ارائه آخرین نسخه Original سیستم عامل (IOS) های رسمی محصولات شرکت Cisco 

تأمین Cisco IOS

  •  برخی از مزایای و نقاط قوت این سرویس:
  • ارائه و تحویل به روزترین IOS ها در کمتر از 24 ساعت در کلیه نقاط کشور
  • افزایش پایداری و اتکاپذیری شبکه با استفاده از آخرین نسخه IOS ها
  • دسترسی به آخرین راهکارها و فناوری های ارائه شده توسط شرکت Cisco
  • کاهش مشکلات ناشی از Bug های موجود در نسخه های قدیمی (https://tools.cisco.com/Support/BugToolKit
  •  افزایش سطح امنیت شبکه (کاهش نقاط ضعف امنیتی موجود در IOS های قدیمی)
  • افزایش تحمل پذیری خطا و مدیریت پذیری شبکه

به واسطه ارتباط مستقیم و بدون واسطه شرکت فناوران عصر شبکه پاسارگاد، با Partner های شرکت های Cisco و Juniper، امکان ارائه انواع لایسنس ها و یا Contract های دریافت Update میسر می باشد.

در این راستا لایسنس های اصلی شرکت های فوق الذکر مبتنی بر PAK Number در قالب فایل PDF و یا به صورت E-Delivery و با قابلیت دریافت فایل *.LIC بر روی سایت شرکت سازنده، با قیمتی کاملا رقابتی توسط شرکت ارائه می گردد. در این حوزه می توان به عنوان نمونه به لایسنس های مربوط به روترها، سامانه های مدیریت و مانیتورینگ، تجهیزات امنیتی و … اشاره نمود.

لایسنس Cisco