پیش­رفت­ های صنعت فناوری اطلاعات در دو دهه اخیر، و وابستگی نظام ­های کسب و کاری بزرگ به صنعت IT باعث ایجاد نیاز به مراکز یکپارچه اطلاعاتی شده است. امروزه، به دلیل گسترش مقیاس ­های این مراکز، نقش تمهیدات فنی/مهندسی در رابطه با طراحی،ایجاد و نگهداری از آن­ها اهمیت ویژه ­ای یافته است. در این خصوص، این تمهیدات به دو حوزه فعال (Active) و غیر فعال (Passive) تقسیم­ بندی می ­شوند.
 
وابستگی شدید نظام­ های کسب و کاری نوین امروزی، به مراکز داده، باعث شده است تا اهمیت و حساسیت­ های فنی/مهندسی در مراحل و فازهای مختلف به مراکز داده مورد توجه ویژه قرار گیرند. در دنیای امروز صنعت فناوری اطلاعات، همواره یکی از زمینه­ هایی است که شرکت­ های تولیدکننده فناوری بر روی آن تمرکز دارند، فناوری­ ها و تکنولوژی های زیرساختی در مراکز داده نیز یکی از مهم ترین زمینه ها در این راستا می باشند. بدین ترتیب، امروزه شاهد فناوری­ های نوین، پیچیده و کارامدی در هر دو حوزه فعال و غیر فعال مراکز داده هستیم که به کارگیری آن­ها توسط نظام­ های کسب و کاری می­ تواند تأثیرات مستقیم و غیرمستقیم مثبتی بر روی کسب و کار این نظام­ ها داشته باشد.

راه اندازی دیتاسنتر

راه اندازی دیتاسنتر

در حوزه فعال مرکز داده، امروزه رویکرد مجازی­ سازی دارای جایگاه ویژه­ ایست و فناوری­ های زیادی به جهت افزایش سطح مجازی­ سازی مراکز داده تولید شده­ اند که شناخته شده­ ترین این فناوری­ ها، مربوط به فناوری­ های مجازی­سازی در سطح سرورهاست. فناوری ­های مجازی­ سازی به صورت کلی به سه دسته عمده تقسیم­ بندی می­ شوند که هر کدام از دسته­ ها در سطوح و لایه­ های مختلف مراکز داده، باعث افزایش سطح مجازی­ سازی و در نتیجه افزایش اثربخشی، بهینگی، راندمان و بازدهی خواهد شد.
 
دسته اول مربوط به مجازی­ سازی در سطح تجهیزات که شامل فناوری­ های مجازی­ سازی در سطح سرورها و تجهیزات زیرساختی شبکه می­ باشد. دسته دوم مربوط به خوشه­ بندی تجهیزات زیرساختی شبکه است که با استفاده از آن­ها دو یا چند تجهیز با یکدیگر ترکیب شده و تشکیل یک تجهیز منطقی را می­ دهند که باعث ساده­ سازی معماری و ساختار هم­بندی و همچنین بهینه­ سازی گسترش ­پذیری، مقیاس ­پذیری و تحمل­ پذیری خطا خواهد شد. دسته سوم مربوط به کارگیری راهکارهای رایانش ابری است که سطح جدیدی از مجازی­ سازی را ممکن ساخته است.
 
در حوزه غیر فعال مرکز داده نیز، امروزه یکی از دغدغه‌های مهم، سطح مصرف انرژی در مراکز داده و تمایل به کمینه نمودن سطح مصرف انرژی، بدون تأثیرگذاری بر روی پارامترهای کیفی و کارامدی مراکز داده است. پیرو این رویکرد، فناوری­ ها و راهکارهای زیادی در قالب فناوری­ های مراکز داده سبز (Green DC) ایجاد شده اند که هدف آن­ها تمرکز بر روی تمامی حوزه­ ها و بخش­ های غیر فعال مرکز داده به جهت کاهش مصرف انرژی است.

راه اندازی مرکز داده

رویکرد شرکت فناوران عصر شبکه پاسارگاد، در انجام پروژه­ های فناوری اطلاعات در تمامی حوزه­ های فنی، مبنی بر ایجاد متدولوژی­ های یکپارچه و ماژولار است. این متدولوژی­ ها بر مهندسی­ سازی رفتار یک سیستم جامع، در چرخه­ های عمر سیستم تأکید دارند.

پروژه­ هایی که در زمینه مراکز داده (DC) نیز انجام می­ شوند، از این قاعده مستثنا نیستند و رویکرد کلان شرکت در رابطه با این پروژه ­ها به همین صورت است.

بدین ترتیب، با اتکا بر چنین رویکردی، شرکت به این توانایی دست یافته است، تا راهکارهای جامع را به طور کامل، از ابتدا تعریف نموده، آن را طراحی و پیاده سازی نماید و پس از آن به بهینه­ سازی و پشتیبانی راهکارها بپردازد.

همچنین، با استفاده از چنین رویکردی، شرکت به این توانایی نیز دست یافته است، تا به اقتضا بر شرایط پروژه، هر کدام از فازها و مراحل یک پروژه را به تنهایی، بدون این­که در سایر فازها و مراحل درگیر باشد، با اخذ ورودی­ های اطلاعاتی لازم از فعالیت­های انجام شده پیشین و ارائه خروجی­ های اطلاعاتی لازم به جهت ادامه کار توسط تیم فنی دیگر، انجام دهد.

استفاده از این چنین رویکرد مشترکی، در تناقض با نیازمندی ­ها و فعالیت­ های فنی پروژه از دیدگاه فاز­های کلان نبوده و تفاوت­ های تکنولوژیک و فنی پروژه­ هایی که در این حوزه (حوزه مراکز داده) انجام می ­پذیرند، تنها بر روی فعالیت­ های درون فازهای مختلف تأثیرگذار خواهند بود، نه در متدولوژی و رویکرد کلان انجام پروژه.

در این خصوص، به جهت کسب اطلاعات بیش­تر در رابطه با نحوه فعالیت ­ها و خدمات شرکت فناوران عصر شبکه پاسارگاد، در حوزه پروژه ­های مرکز داده (DC) می­ توانید بر روی لینک­ های زیر کلیک نمایید.

امکان سنجی و نیازسنجی مراکز داده (DC)

تحلیل و آنالیز مراکز داده (DC)

طراحی مراکز داده (DC)

اجرا و پیاده سازی مراکز داده (DC)

مهندسی مجدد و بهینه سازی مراکز داده (DC)

مشاوره و نظارت مراکز داده (DC)

نگهداری، پشتیبانی و راهبری مراکز داده (DC)

راه اندازی FlexPod سیسکو